Η μαγεία των Κρυστάλλων





Για πολλά χιλιάδες χρόνια οι πολύτιμοι λίθοι και οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνταν στην διακόσμηση, την προστασία, την θεραπεία σε μαγικές και θρησκευτικές τελετουργίες. Πρόκειται για τα πιο οργανωμένα και πιο σταθερά δείγματα ύλης στον φυσικό κόσμο. Όλες οι κρυσταλλικές δομές αποτελούνται από μια μαθηματική ακριβή τρισδιάστατη ταξινόμηση ατόμων. Αυτό είναι το κρυσταλλικό πλέγμα το οποίο προσδίδει ένα υψηλό επίπεδο σταθερότητας. Προσφέρει επίσης στους κρυστάλλους τα μοναδικά τους χρώματα, τη συμπαγή τους σύσταση και τις υλικές, γεωμετρικές και λεπτοφυείς ενεργειακές τους ιδιότητες.

Οι πολύτιμες πέτρες και οι κρύσταλλοι έχουν μια εκπληκτική ιδιότητα να απορροφούν, να αποθηκεύουν, να αντανακλούν και να εκπέμπουν το φως με τη μορφή ευφυών πεδίων σταθερής ενέργειας, τα οποία αυξάνουν τη ροή της ζωτικής ενέργειας μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Εφαρμόζοντας αυτήν την σταθερή ενέργεια ή κρυσταλλική αντιστοιχία με ένα σταθερό, συγκεκριμένο τρόπο στα διαταραγμένα ενεργειακά συστήματα, επαναφέροντας τη σταθερότητα και την ισορροπία.

Ευθυγράμμιση με τον Ουρανό:
Οι κρύσταλλοι γεννήθηκαν από την μήτρα της μητέρας Γης. Δεν χάνουν ποτέ την λάμψη, την ομορφιά τους και την αξία τους.
Σύμφωνα με τις ενδείξεις η χρήση των πολύτιμων λίθων στα κοσμήματα ανάγετε από την παλαιολιθική εποχή. Ίσως οι πρώτες γραφές κρυσταλλοθεραπείας να προήλθαν από τους αρχαίους Αιγύπτιους, οι οποίοι χορηγούσαν συνταγές για την χρήση των πολύτιμων λίθων.

Μέχρι σήμερα διασώζονται οι γραπτές παρατηρήσεις των μελετητών της Αγιουβέρδα και του Τάντρα από την Ινδία οι οποίοι γνώριζαν τις εκπληκτικές ιδιότητες των πολύτιμων λίθων. Δίδονταν σαν «συνταγή» για προστασία από τις αρνητικές πλανητικές επιδράσεις. Επιπλέον, λαμβάνονταν από το στόμα σε μορφή πολτού ή οξειδίου προκειμένου να επηρεαστεί η αύρα, αλλά και το νευρικό σύστημα και το λεμφικό σύστημα καθώς και τα νάντι (τα κανάλια μέσα από τα οποία κυκλοφορεί η ενέργεια).

Αναφέρονται πολλές φορές μέσα στην Αγία γραφή, ενώ στους μεταφυσικούς κύκλους πιστεύεται ότι ορισμένοι κρύσταλλοι είναι από την φύση τους συντονισμένοι με την Αγγελική σφαίρα. Αυτή η ευθυγράμμιση οφείλεται στο χρώμα ή την ονομασία τους (όπως ο Αγγελίτης ή ο Σελεστίτης). Μπορεί επίσης να οφείλεται στην πολύ υψηλή παλμική δόνηση που φέρουν, η οποία συντονίζει τον κάτοχο του με τα ανώτερα πνευματικά βασίλεια.


Πηγή : Η Βίβλος των Αγγέλων

 Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf