Καθαρισμός του χώρου: Ημιπολύτιμοι λίθοι



Οι παρακάτω λίθοι χρησιμοποιούνται τόσο για την προστασία μας, όσο και για την προστασία του χώρου μας. Θα χρειαστούμε κάπως μεγάλα κομμάτια, ή έστω κάποια μικρά σκορπισμένα σε διάφορα σημεία.

Από τα πιο γνωστά ορυκτά για προστασία είναι η μαύρη τουρμαλίνη, που μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε λιγότερο επιρρεπής σε εξωτερικές αρνητικές ενέργειες σε όλα τα επίπεδα ενώ παράλληλα επιτρέπει την ομαλή ροή πνευματικής ενέργειας. 
Λόγω των παράλληλων αυλακώσεων μεταφέρει υψηλό ενεργειακό φορτίο το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των μπλοκαρισμάτων στο σώμα και να ενισχύσει την εσωτερική μας ασφάλεια. Ένα περιδέραιο μαύρης τουρμαλίνης πάνω μας (το οποίο όμως θα χρειαστεί να φρεσκάρουμε ενεργειακά συχνά, ώστε να ανανεώνεται η ενέργεια του ορυκτού) είναι μεγάλος βοηθός και προστάτης της ενέργειας μας.

Το Τιρκουάζ είναι ένα επίσης υπέροχο ορυκτό που μπορεί να ενισχύσει την εξωτερική μας προστασία από αρνητικές επιρροές, ωστόσο όμως λειτουργεί και εσωτερικά με το να διαλύει κάθε τάση που έχουμε να δίνουμε παραπάνω από όσα χρειάζεται στους άλλους (με αποτέλεσμα να μην έχουμε ενέργεια για εμάς τους ίδιους). Είναι επίσης πολύ βοηθητικό για τις περιπτώσεις που χρειάζεται να βρούμε την δύναμη να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας και να μην ενδώσουμε σε επικρίσεις ή κινδυνολογίες από άλλους. Μπορούμε να έχουμε πάνω μας ένα κομμάτι του ορυκτού ή να διαλογιζόμαστε μαζί του σε περιόδους που χρειαζόμαστε μεγαλύτερη εσωτερική ασφάλεια και καθοδήγηση.

Ένας εξίσου βοηθητικός λίθος είναι ο Σερπεντίτης, ιδιαίτερα για ανθρώπους που χρειάζεται να βρίσκονται συχνά σε πολυσύχναστα μέρη με τα οποία ίσως νοιώθουν άβολα. Είναι επίσης ενισχυτικός σε περιπτώσεις που μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με λεκτική βία, δίνοντας μας αυτοέλεγχο και ηρεμία.






Ο οψιδιανός είναι ένα ορυκτό που επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προστασία καθώς λειτουργεί σαν ανακλαστικός καθρέφτης για τις αρνητικές επιρροές. Μπορούμε να τον τοποθετήσουμε σε πόρτες ή/και παράθυρα του σπιτιού αλλά καλύτερα να μην τον φοράμε επάνω μας καθώς μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική ένταση-ειδικά αν δεν έχουμε καταφέρει να επεξεργαστούμε δικά μας αρνητικά πρότυπα και ενέργειες.

Μιας και, όπως ειπώθηκε πιο πάνω, η εσωτερική ισορροπία και θετικότητα είναι πολύ σημαντικά «όπλα» απέναντι στην αρνητικότητα και τις επιρροές, θέλω να προσθέσω και άλλον ένα λίθο για ψυχική προστασία. Αυτός είναι ο Αχάτης, ειδικά τα κομμάτια που έχουν ομόκεντρους κύκλους.  Η προσωπική μας δύναμη  και σταθερότητα είναι τα δυνατότερα σημεία μας όταν ερχόμαστε σε επαφή με οτιδήποτε θελήσει να επιβιώσει παρασιτικά μέσω ημών. Και καθώς ενδυναμωνόμαστε και περιφρουρούμε τον εαυτό μας με χιούμορ και αισιοδοξία, θα δούμε ότι θα έχουμε περισσότερη ανθεκτικότητα απέναντι σε ό,τι είναι χαμηλής δόνησης…


Μωυσής
Ευχαριστούμε πολύ την πηγή μας:  http://enallaktikidrasi.com
και τον Μωυσή για την γνώση που μας προσέφερε. 

 Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Διαβάστε επίσης: 

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf