Η ομορφιά των άστρων της Νέας Σελήνης (του Σεπτεμβρίου)





Γράφει η Στέλλα Κουρή
Είναι κάποιες ημέρες του μήνα που μας βοηθάνε να ασχοληθούμε με την ομορφιά μας  και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Παρατηρώντας την Σελήνη και τις όψεις που κάνει με τους άλλους πλανήτες μπορούμε να διακρίνουμε τις πιο κατάλληλες στιγμές για τον καλλωπισμό μας. Έχετε ακούσει από τις μεγάλες γυναίκες που έλεγαν ότι πρέπει τα μαλλιά μας να τα κόβουμε στην γέμιση του φεγγαριού και ιδιαίτερα στην πανσέληνο; Μετά από πολλά χρόνια και εμπειρία μέσα στον χώρο της ομορφιάς διαπίστωσα ότι έχουν δίκιο. Από τότε πολλές φορές όταν θέλω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν την ομορφιά… παρατηρώ  την κίνηση της Σελήνης. Ελπίζω ότι αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν όσο βοηθούν και εμένα. Με πολύ αγάπη, φως και πολύ ομορφιά για όλες εσάς!!! 



Καλησπέρα σας και καλό φθινόπωρο!
Ελπίζω ότι οι περισσότερες έχετε κάνει τις διακοπές σας και έχετε επιστρέψει στην καθημερινότητα σας ανανεωμένες. Σήμερα στις 2:35 το μεσημέρι πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (Σχετικό άρθρο θα βρείτε εδώ από την Κ.Σαλονίκη) και μας τονίζει το ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν την υγεία και την διατροφή.

Κάποιες από τις επιλογές που έχετε θα τις αναλύσω παρακάτω:
Μια καλή φθινοπωρινή αρχή μετά από την «κραιπάλη» του καλοκαιριού θα ήταν να ξεκινήσετε ένα καθημερινό πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά των διακοπών. Αυτή η Νέα Σελήνη σας δίνει το ερέθισμα και την αντοχή για να το ακολουθήσετε πιστά χωρίς να κάνετε παρατυπίες.



Μια άλλη επιλογή είναι να δώσετε ενυδάτωση και θρέψη στο σώμα και τα μαλλιά σας ξεκινώντας από το κούρεμα σας (για να αναπνεύσουν) αφού τα μαλλιά σας θα έχουν ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και την θάλασσα. Τα αποτέλεσματα που θα έχετε με αυτή την Νέα Σελήνη θα είναι αρκετά ικανοποιητικά επειδή θα διαπιστώσετε ότι η γραμμή του κουρέματος σας θα  έχει περισσότερη διάρκεια και το κούρεμα θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να μακρύνουν πιο υγιή. Για να διατηρήσετε όμως την υγεία τους θα μπορούσατε να φτιάξετε μια φυσική μάσκα μαλλιών που θα σας βοηθήσει στην ενδυνάμωση της τρίχας αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής  (βρείτε την συνταγή εδώ) . Καλό είναι να θυμάστε ότι τα μαλλιά χρειάζονται ενυδάτωση και θρέψη περίπου μία φορά στις δέκα ημέρες ( εκτός αν είναι πολύ κουρασμένα που θα πρέπει να χρησιμοποιήστε την μάσκα πιο συχνά ).

Το πρόσωπο και το σώμα όμως θέλουν και αυτά την δικιά τους φροντίδα! Καλό θα είναι να φτιάξετε μια σπιτική και εύκολη κρέμα που θα σας χαρίσει ενυδάτωση και θρέψη. Έψαξα και βρήκα μια σπιτική κρέμα για το πρόσωπο με αλόη βέρα ( βρείτε την συνταγή εδώ ). Μην σκεφτείτε ότι είναι δύσκολο να βρείτε αλόη βέρα γιατί εάν δεν έχετε το φυτό μπορείτε να βρείτε το gel της αλόης σε κάποιο φαρμακείο. Επειδή πιστεύω πολύ στη δύναμη της φύσης… σας προτείνω να φτιάχνετε μόνες σας τα προϊόντα που χρειαζόσαστε παρά να τα αγοράζετε.
Στο σώμα σας τώρα καλό θα ήταν να κάνετε ενυδάτωση και να αποφύγετε την απολέπιση. Μια δοκιμασμένη συνταγή και αρκετά καλή θα βρείτε εδώ.
Μην ανησυχήσετε ότι όλα αυτά θα πρέπει να τα κάνετε σήμερα. Μπορείτε και αύριο. Η Σελήνη στις 6/9 θα βρίσκεται επίσης στο ζώδιο της Παρθένου οπότε έχετε ακόμα καιρό.
Καλή επιτυχία!

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf