Πανσέληνος Μαρτίου στο Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του Μαρτίου πραγματοποιείται στις 27/3 στις 11:27 το πρωί, στον άξονα Κριού – Ζυγού
      Από την Κατερίνα Σαλωνίκη
Η Πανσέληνος του Μαρτίου μοιάζει με φλογοβόλο που απανθρακώνει ακόμα και την τελευταία ψευδαίσθηση, πως η υπομονή και η πραότητα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Πραγματοποιείται στις 27/3 στις 11.27 το πρωί, στον άξονα Κριού – Ζυγού και συγκεκριμένα στην 7η μοίρα του Ζυγού και ωροσκόπο στις 9 μοίρες του Καρκίνου.
Η παρορμητική της διάθεση όμως φαίνεται πως δεν σταματά πουθενά, συμπαρασύροντας μαζί και συναισθήματα έξαψης, θυμού, αντίδρασης, ξεσπάσματος, που διαμορφώνουν για πολλούς μια προσωπική επανάσταση. Η αντίθεση ιδιομοιρίας με την Αφροδίτη, η αντίθεση με τον Ουρανό και τον Άρη αλλά και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε Ταυ – τετράγωνο με τον ωροσκόπο, βγάζουν βίαια από τα μάτια μας τα ροζ γυαλιά, τοποθετώντας με εξαναγκασμό εκείνα της ηλεκτροκόλλησης. Παράλληλα η σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό και το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, προκαλούν συσπειρωμένα με τις προηγούμενες όψεις να ξεφύγουμε από τα όρια μιας συμβιβασμένης ζωής και να τολμήσουμε να διεκδικήσουμε όλα εκείνα που θεωρούμε πως θυσιάσαμε, στο βωμό της συγκατάβασης και των παραβλέψεων.

Κάθε ανικανοποίητη αίσθηση ψάχνει τρόπους να εκφραστεί, ενώ η συμπεριφορά μας θα είναι προκλητική και ανεξημέρωτη, προκειμένου να μηδενίσουμε το κοντέρ κάνοντας μια νέα αρχή, με κάθε κόστος.
Δεν υπάρχει έλεος σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε προσπαθεί να σβήσει τη φλόγα μας, ενώ θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε προσβλητικά και εριστικά λόγια, που φέρνουν ομηρικές αντιδράσεις και συγκρούσεις.
Η Πανσέληνος αυτή βάζει και το πρώτο λιθαράκι στο ξεκίνημα των ανατροπών για την Ελλάδα, οι οποίες θα κορυφωθούν τον Νοέμβριο και μέσα από μια σειρά εκλείψεων, ενώ βίαια γεγονότα σε όλα τα επίπεδα είναι το κύριο μενού αυτής της Πανσελήνου.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι ειδικά του πρώτου δεκαήμερου, αποτελούν το κουαρτέτο της εμβατηριακής υπόκρουσης, ενώ είναι αυτοί που θα βιώσουν εντονότερα τη σκληρή πραγματικότητα.
Η σύσταση σύνεσης και εγκράτειας είναι σίγουρα μια πολύτιμη συμβουλή, αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα αυτιά για να την ακούσουν, εκτός λίγων εξαιρέσεων.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.
Υπενθύμιση: H Πανσέληνος έχει ισχύ 3 μέρες πριν και 3 μέρες μετά την κορύφωσή της.

Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά δείτε το εδώ:
http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/40965-panselinos-martioy-sto-zygo-pos-tha-epireasei-ta-12-zodia

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf