Star Stylist Δελτίο ομορφιάς από Παρασκευή 5/9ως Κυριακή 7/9


Star Stylist
Δελτίο ομορφιάς από Παρασκευή 5/9ως Κυριακή 7/9

Η υγεία και η σωστή διατροφή περνάνε σε πρώτο πλάνο μαζί με τις δουλειές του σπιτιού που γίνονται πιο εύκολα μέσα σε αυτό το τριήμερο.
Η Παρασκευή είναι μια καλή ημέρα για να χτενίσετε τα μαλλιά σας και να τους δώσετε ένα νεανικό στυλ. Αποφύγετε όμως τα πολλά πράγματα… μην κάνετε κάτι το οποίο δεν χρειάζεστε και είναι περιττό σε θέματα που αφορούν την ομορφιά σας.
Μια άλλη δουλειά που θα ήταν καλό να την κάνετε σήμερα είναι το μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων και το κατέβασμα των χειμωνιάτικων.
Το Σάββατο είναι μια ημέρα που η ομορφιά θα έχει έναν τόνο νεανικότητας χωρίς να κάνετε ιδιαίτερα πράγματα. Προτιμήστε την συγκεκριμένη ημέρα για να ασχοληθείτε με την γυμναστική δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τους ώμους σας.
Η Κυριακή θα σας δώσει αφορμές για να ασχοληθείτε με την εσωτερική ομορφιά και την υγεία. Κανονίστε το πρόγραμμα διατροφής της εβδομάδας σας και βρείτε τον πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος για να τον εντάξετε στην καθημερινότητα σας.
Μια πρακτική συμβουλή: Φτιάξτε ένα τονωτικό ρόφημα με τζίντζερ, λεμόνι και μέλι. Με αυτό το αφέψημα θα τονώσετε και θα θερμάνετε το αναπνευστικό σας σύστημα μιας και δρα σαν ενισχυτικό που βοηθάει στην αντίσταση των λοιμώξεων λόγω της βιταμίνης C που περιέχει. Η συνταγή είναι απλή. Σε μια κατσαρόλα βάλτε ένα λίτρο νερού και ψιλοκόψτε 50 γρ. Τζίντζερ  και ένα λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες. Όταν πάρει βράση τότε χαμηλώστε την φωτιά και αφήστε το να βράζει για 20 λεπτά. Μετά το αποσύρετε και το σερβίρετε ζεστό βάζοντας στο ρόφημα σας μια κουταλιά μέλι. Όσο περισσέψει μπορείτε να το φυλάξετε στο ψυγείο και όποτε θέλετε να το ζεσταίνετε.
(Η πηγή της συνταγής του ροφήματος είναι από τα healing drinks.blogspot.gr)
Οι πρωταγωνίστριες του σαββατοκύριακου είναι οι Διδυμίνες που πάντα βρίσκουν τον τρόπο να περνάνε καλά, οι Παρθένες που θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη και οι Σκορπίνες  που τα σκέφτονται όλα σοβαρά.

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf