Star stylist Δελτίο ομορφιάς από Δευτέρα 8/9 έως Πέμπτη 11/9

Star stylist
Δελτίο ομορφιάς από Δευτέρα 8/9 έως Πέμπτη 11/9


Η εβδομάδα δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα θέματα που αφορούν την ομορφιά. Οπότε καλύτερα είναι να ασχοληθούμε με τις επόμενες ημέρες για να τις αξιοποιήσουμε όσο πιο καλά μπορούμε.
Η Τρίτη είναι μια καλή ημέρα για κούρεμα. Βέβαια καλό θα ήταν να προσέξετε την ώρα που θα επισκεφτείτε τον κομμωτή σας. Από τις 4:00 το απόγευμα και μετά η θετική όψη που κάνει η Σελήνη με τον Άρη θα σας προσφέρει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.  Παρόλο που η Σελήνη βρίσκεται στη χάση της, οι ημέρες που διανύει το ζώδιο του Λέοντα είναι ιδανικές για τέτοιου είδους εργασίες.
Την Τετάρτη όπου η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο του Λέοντα μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε το οποίο μπορεί να σας χαρίσει λάμψη. Χτενίστε τα μαλλιά σας δίνοντας τους όγκο και βάψτε τα νύχια σας με ένα έντονο και λαμπερό χρώμα. Πάντα οι ημέρες του Λέοντα ζητάνε κάτι εκθαμβωτικό. Μην ξεχάσετε να διαλέξετε ένα κόκκινο αξεσουάρ που μπορεί να συμπληρώσει την εμφάνιση σας. 

Την Πέμπτη δώστε έμφαση στο ντύσιμο σας και απλά λάμψτε! Διαλέξτε εντυπωσιακά χρώματα και κάντε μια φωτεινή εμφάνιση.

Επειδή η σφαίρα επιρροής του Λέοντα στο σώμα είναι η καρδιά, η πρακτική συμβουλή της ημέρας αφορά… το κρασί της καρδιάς 

 

Υπάρχει ένα κρασί το οποίο έχει μεγάλη επιτυχία σε όλες τις καρδιακές διαταραχές, αδυναμίες και στηθάγχη. Ο γιατρός Χέρτζκα σε ένα από τα βιβλία του είχε βάλει την συνταγή του κρασιού της καρδιάς η οποία χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα. Ο γιατρός το συνιστούσε αρκετά στην καθημερινή άσκηση του επαγγέλματος του.

Η συνταγή είναι απλή και εύκολη. Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
10 φρεσκοκομμένους βλαστούς μαϊντανού
1 λίτρο αγνό κρασί
2 κουταλιές της σούπας ξίδι από κρασί
300 ml αγνό μέλι
Βάζουμε τον μαϊντανό με τα φύλλα του στο κρασί. Προσθέτουμε το ξίδι και σιγοβράζουμε το μείγμα για δέκα λεπτά. Το προσέχουμε γιατί αφρίζει πολύ. Μετά προσθέτουμε το αγνό μέλι και το σιγοβράζουμε για ακόμα τέσσερα λεπτά. Το βγάζουμε από την φωτιά και το σουρώνουμε. Η εμφιάλωση του πρέπει να γίνει όσο είναι ζεστό. Τα μπουκάλια που θα το βάλετε θα πρέπει να έχουν πλυθεί καλά με δυνατό αλκοόλ. Έπειτα το σφραγίζουμε καλά και το κρατάμε στο ψυγείο μας. Είναι προτιμότερο να το αποθηκεύετε σε μπουκάλια με φελλό.
Βέβαια, επειδή το λένε το κρασί της καρδιάς, μην παρασυρθείτε και το πιείτε σε ποτήρι του κρασιού! Θέλει μια, δύο, τρεις κουταλιές περίπου την ημέρα για να βοηθήσει τους πόνους στην καρδιά που προκαλούνται από καιρικές αλλαγές και συγκινήσεις. Είναι ασφαλές και μπορεί να επιφέρει θεραπεία της καρδιακής αδυναμίας.
Πηγή: Η υγεία από το φαρμακείο του Θεού
Οι πρωταγωνίστριες της εβδομάδας: Οι Λιονταρίνες που κρατάνε καλά τα πρωτεία, οι Κριαρίνες που ξεκίνησαν να τρέχουν και οι Παρθένες που περιμένουν την σειρά τους!

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf